Engel naar het Paard

Ticketmaster
Engel naar het Paard
Engel naar het Paard

De eigenzinnige rapper Engel reist sinds begin 2000 door het muzieklandschap. De eerste voorzichtige stappen werden genomen in zijn geboortestad Hoorn met zijn typische boombap-sound. Enkele jaren later leverde een muzikale samenwerking met gitarist en stadgenoot Daniël Baay hem in 2005 de 3FM titel ‘Serious Talent’ op. Inmiddels heeft de productieve schrijver meer dan tien albums in eigen beheer uitgebracht en is hij de belichaming van ‘Do It Yourself’.

Voor zijn nieuwe soloalbum ‘Schatgraven’ is Engel met gelijkgestemde muzikanten op zoek gegaan naar parels. Waar voorheen samples en beats de basis vormden, koos de eigenzinnige rapper ditmaal bewust voor een leeg canvas. Met slechts een hoop liefde voor het creëren van muziek is hij een ambitieus avontuur aangegaan met een kleurrijke verzameling artiesten.

Op ‘Schatgraven’ gaan de scratches van de DJ ineens hand in hand met de sfeervolle klanken van een complete blazers- en strijkerssectie. O.a. Paul de Munnik, Tim Knol, Diggy Dex en Jawek Kamstra hebben samen met Engel geschreven, gelachen, gescholden, geschrapt en gemaakt. De zoektocht heeft geleid tot een bijzonder openhartig en muzikaal album dat vanaf 16 november verkrijgbaar is.

Engel
Datum: 14 maart
Zaal: Paard
Zaal open: 19:00
Aanvang: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek