China Crisis naar de Boerderij

Ticketmaster
China Crisis naar de Boerderij
China Crisis naar de Boerderij

De Britse pop/rockband China Crisis scoorde in de jaren ’80 grote hits met nummers als ‘Wishful Thinking’, ‘Black Man Ray’ en ‘Hanna Hanna’. Oprichters Gary Daly en Eddie Lundon komen voor deze show met een volledige band naar Nederland.China Crisis werd in 1979 opgericht en is eigenlijk nooit echt uit elkaar gegaan. Hun debuutalbum “Difficult Shapes & Passive Rhythms” werd in 1982 uitgebracht en al snel door de media opgepikt. Ook hun tweede album “Working with Fire and Steel” is succesvol, maar hun derde album, “Flaunt the Imperfection” dat wordt geproduceerd door Walter Becker van Steely Dan zorgt voor hun grote doorbraak.

China Crisis
Datum: zaterdag 22 februari
Zaal: Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets vanaf 16 augustus

Koop je tickets hier.


Ticketmaster