Tamino naar Doornroosje

Ticketmaster
Tamino naar Doornroosje
Tamino naar Doornroosje

Tamino is zanger, gitarist en pianist, afkomstig uit Antwerpen en studeert aan het conservatorium in Amsterdam. Zijn voorliefde voor muziek en shows is hem vanaf jonge leeftijd met de paplepel ingegoten door zijn moeder. Zij liet hem kennis maken met opera en theater.

Daarnaast is zijn grootvader in de Arabische wereld een zeer bekende zanger en acteur. Deze invloeden hoor je allemaal terug in Tamino’s zijn muziek met beeldende composities en elementen van Arabische muziek. Tamino zijn debuutalbum Amir, met daarop onder andere ‘Habibi‘ en ‘Cigar’, gooide hoge ogen in België en ver daarbuiten. In 2019 komt de opvolger uit en een daarbij horende tour.

Tamino
Datum: 21 november
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 19:30u
Aanvang: 20:15u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster