Clairo naar Paradiso Noord

Ticketmaster
Clairo naar Paradiso Noord
Clairo naar Paradiso Noord

Van Youtube-sensatie naar veelbelovende indiepopster. Twee jaar geleden ging Clairo nog viral met haar video’s ‘Pretty Girl’ en ‘Flaming Hot Cheetos’, nu scoort de inmiddels twintigjarige zangeres hoge cijfers met haar indrukwekkende debuutalbum ‘Immunity’. Daarop is te horen hoe ze haar lo-fi slaapkamerpop van voorheen naar een ander niveau tilt en meeneemt naar de studio. Rostam Batmanglij (ex-Vampire Weekend) heeft het album subtiel en nauwkeurig geproduceerd, waardoor koortjes, autotune en drums allemaal even goedgeplaatst en mooi klinken. Toch draait het veelal om Clairo’s stem, die met haar coming of age-teksten een heel intiem verhaal vertelt. Al met al een album waarmee ze klaar is om de wereld verder te veroveren, en dat is misschien nog maar het begin.

Clairo
Datum: 16 December
Zaal: Paradiso Noord
Zaal open: 19:00
Aanvang: 19:30
Tickets vanaf 16 augustus

Ticketmaster