Copperhead County naar de Melkweg

Ticketmaster
Copperhead County naar de Melkweg
Copperhead County naar de Melkweg

Copperhead County is een van de weinige bands in Nederland die zich volledig toelegt op Southern rock. De band werd in 2018 opgericht door een viertal gepassioneerde liefhebbers en werd later compleet gemaakt met de toetreding van frontman Corvin Silvester. Geïnspireerd door o.a. Blackberry Smoke, The Outlaws en vele anderen brengt de band zijn “footstomping and beer raising tunes”. Met vijf man sterk (En waar mogelijk 7 personen sterk, inclusief de achtergrond zangeressen) laat Copperhead County zien wat ze in huis hebben: simpelweg een heerlijk portie onvervalste Southern rock.

Copperhead County
Datum: 30 mei
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Tickets vanaf 16 augustus

Koop je tickets hier.


Ticketmaster