Julie Bergan naar Paradiso

Ticketmaster
Julie Bergan naar Paradiso
Julie Bergan naar Paradiso

De Scandinavische zangeres Julie Bergan is één van de meest veelbelovende poptalenten van dit moment. Julie maakt vrolijke, dansbare songs met elektronische beats en staat bekend om haar energieke liveshows. Naast haar eigen nummers, waarmee ze inmiddels al meerdere miljoenen streams op de teller heeft staan, heeft de Noorse o.a. samengewerkt met EDM-grootheden Alan Walker, Benjamin Ingrosso en R3HAB. In 2016 zag je haar voor het eerst in Paradiso in het voorprogramma van Jess Glynne en in 2018 van Alan Walker. Later dit jaar komt ze terug voor haar eerste, eigen concert op Nederlandse bodem.

Julie Bergan
Datum: 5 November
Zaal: Paradiso
Zaal open: 21:30
Aanvang: 22:00
Tickets vanaf 16 augustus

Ticketmaster