Velvet Negroni naar Cinetol

Ticketmaster
Velvet Negroni naar Cinetol
Velvet Negroni naar Cinetol

Velvet Negroni is het alter-ego van de Amerikaan Jeremy Nutzman. Zijn muziek klinkt als rauwe, experimentele, elektronische R&B, die moeilijk in een hokje te plaatsen is. In 2017 bracht hij zijn debuutalbum T.C.O.D. uit, die destijds meteen goed werd opgepikt door smaakmakers wereldwijd. Zo ook Kanye West en Kid Cudi, die een Velvet Negroni-sample gebruikten in de openingstrack van hun album KIDS SEE GHOST uit 2018. Ook werd hij mee op tour gevraagd door Bon Iver – tevens zijn mentor en grote muzikale voorbeeld – en Tame Impala. Op 30 augustus komt zijn veelbelovende, tweede studioalbum NEON BROWN uit, in november zie je hem voor het eerst in Nederland in Cinetol.

Velvet Negroni
Datum: 5 November
Zaal: Cinetol
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets vanaf 16 augustus

Koop je tickets hier.


Ticketmaster