China Crisis naar Metropool

Ticketmaster
China Crisis naar Metropool
China Crisis naar Metropool

Bij hun vorige bezoek verblijdde China Crisis ons en een enthousiast publiek met een integrale uitvoering van Flaunt The Imperfection uit 1985. Direct na dat optreden sprak menigeen de hoop uit op een integrale uitvoering van die “andere” prijsplaat van de band uit Liverpool: Working With Fire And Steel. Het blijft niet bij Wishful Thinking want op 21 februari komt China Crisis terug om dat album in zijn geheel voor je te spelen.

Het album herbergt meer hits waaronder Hanna Hanna, Tragedy & Mystery en de titeltrack die in 1983 zorgde voor volle dansvloeren. Gary Daly en Eddie Lundon schrijven een plaat vol perfecte popsongs en die hoor je vanavond wanneer ze met band het podium betreden. Net als bij de vorige show zal die band bestaan uit studenten van Eddie Lundon die doceert aan het conservatorium. Als toetje speelt de band vanavond vanzelfsprekend de lekkerste nummers van de overige albums dus ook songs als Black Man Ray, Christian en King In A Catholic Style zullen niet ontbreken.

China Crisis
Datum: 21 februari
Zaal: Metropool, Hengelo
Aanvang: 21:00
Zaal open: 20:30
Tickets vanaf 16 augustus

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek