Nytt Land naar Merleyn

Ticketmaster
Nytt Land naar Merleyn
Nytt Land naar Merleyn

Het Russische duo van Nytt Land brengt magisch aandoende neo-pagan folk uit het oude noorden. De muziek, balancerend op de rand van rituele ambient en de traditionele folk van Noord-Europa, is geboren en ontstaan in het hart van Siberië. Mede door de zelf vervaardigde instrumenten, de beats van de percussie en de keelzang roept het duo bijna sacrale en lang vergeten geluiden op. De kern van dit geluid is de unieke natuurlijke zang van Natasha Pakhalenko, waarin schone folklore-technieken van Siberia en Saami en lage Tuva-keelzang worden afgewisseld.

Het prachtige laatste album ‘Odal’ uit 2018 is het perfecte voorbeeld hiervan. Nytt Land maakt met dit optreden hun debuut in Nederland.

Nytt Land
Datum: 23 september
Zaal: Merleyn
Zaal open: 20:00u
Aanvang: 21:00u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster