Rico & Sticks naar de Effenaar

Ticketmaster
Rico & Sticks naar de Effenaar
Rico & Sticks naar de Effenaar

Een jaar na hun zeer succesvolle album ‘Eigen Wereld’ (2006) gingen Rico & Sticks verder met hun eigen projecten en was het heel lang stil rondom Opgezwolle. Gelukkig doen ze sinds 2015 toch weer shows en brachten ze zelfs een album uit in 2017.

Tijdens hun live show kunnen we een mix van oud en nieuw verwachten. Want na al die jaren blijkt het materiaal van projecten als Opgezwolle, Fakkelbrigade, Kubus & Rico, Sticks & Moon, Rica & ART en Great Minds nog steeds springlevend en relevant te zijn.

Deze show is een DDW Music Festival Special en is de enige show van Rico & Sticks op dit moment.

Rico & Sticks
Datum: 20 oktober
Zaal: Effenaar
Aanvang: 20:15 uur
Zaal open: 19:30 uur
Tickets vanaf 16 augustus

Koop je tickets hier.


Ticketmaster