Stones Sessions naar Metropool

Ticketmaster
Stones Sessions naar Metropool
Stones Sessions naar Metropool

Stones Sessions toert al sinds 2017 langs zalen, festivals en podia met een dampende tribute aan the Greatest Rock ‘n Roll Band in the World: The Rolling Stones. Deze jonge artiesten van eigen bodem ((bekend van oa. Nielson, The Royal Engineers, Lisa Lois en Money & The Man) duiken vol overgave op alles wat de Stones met zich meebrengen; verwacht dus een aaneenschakeling van wereldhits verpakt in een psychedelische Rockshow waarin de iconische gitaarriffs de boventoon voeren.

Zelfs de meest verstokte Stonesfans die enkel zweren bij het origineel geven na het zien van een show van deze vijf muzikanten toe dat Stones Sessions een livesensatie is die het origeneel meer dan eer aan doet. Satisfaction guaranteed dus, maar ook al die andere hits waaronder Brown Sugar, Gimme Shelter, Angie, Sympathy For The Devil.

Stones Sessions
Datum: 15 november
Zaal: Metropool, Hengelo
Aanvang: 21:00
Zaal open: 20:30
Tickets vanaf 16 augustus

Koop je tickets hier.


Ticketmaster