The Australian Pink Floyd Show naar 013

Ticketmaster
The Australian Pink Floyd Show naar 013
The Australian Pink Floyd Show naar 013

De eeuwige discussie wie er nu de beste Pink Floyd tribute band is willen we niet meer aan. Maar dat The Australian Pink Floyd Show zonder twijfel tot de wereldtop behoort, dat mag inmiddels buiten kijf staan. De band trekt al jaren grote zalen vol over de hele wereld. Het verhaal moge duidelijk zijn: ‘Aussie Floyd’ gebruikt materialen van de originele band en maakte zoveel indruk dat David Gilmour himself ze uitnodigde voor zijn verjaardag. Na prachtige optredens in 2018 en 2019 keren de Australiërs ook in 2020 terug naar 013.

The Australian Pink Floyd Show
Datum: do 27 februari ’20
Zaal: 013
Zaal open: 19:00u
Aanvang: 20:30u
Tickets vanaf 16 augustus

Koop je tickets hier.


Ticketmaster