45ACIDBABIES naar Sociëteit Sexyland

Ticketmaster
45ACID- BABIES naar Sociëteit Sexyland
45ACID- BABIES naar Sociëteit Sexyland

Het Amsterdamse 45ACIDBABIES bestaat uit Sophia de Geus, Daniel Brem, Sam Verbeek en Giorgio Paquay. Vier verschillende persoonlijkheden die zich – vaak op behoorlijk explosieve manier – toch creatief samen door een deur weten te persen. De band trekt slagvaardig je aandacht met licht ontvlambare, grensverleggende liveshows, waarbij elementen van hiphop, electropunk, garagerock en pop doorschemeren. Deze allesomvattende aanpak gaat gepaard met bizarre visuele beelden en rekwisieten.

AMBER19
5 Oktober viert 45ACIDBABIES de release van hun langverwachte album: AMBER19. AMBER19 is een plaat die binnenkomt als een stortvloed aan dopamine, waarover De Geus door haar coming of age-beproevingen slalomt met de onbevreesdheid van een profsurfer. 45ACIDBABIES nam het album op met producer Pieter Vonk met behulp van tape recorders, geleende apparatuur en, uiteraard, uw vereiste assemblage van honderd afgehakte poppenkoppen. Vergezeld door optredens van Lenxi (voorheen Cheaters) en Vieze Meisje, dj-sets van Cosmic Silk en Volcano Boys, een *on*gezonde portie magie van Magic Tom & Yuri, diverse exposities en homecooked (vega) Indosnacks, word 5 Oktober de beste babyshower die AMBER19 zich ooit had kunnen wensen.

45ACIDBABIES
Datum: 5 oktober
Zaal: Sociëteit Sexyland
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster