Beverly Glenn-Copeland naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Beverly Glenn- Copeland naar Tivoli Vredenburg
Beverly Glenn- Copeland naar Tivoli Vredenburg

De Canadese artiest Beverly Glenn-Copeland krijgt op zijn 75e eindelijk de erkenning die hij verdient. Glenn-Copeland debuteerde in 1970 met een zelfgetitelde plaat vol avontuurlijke folk-jazz, waarbij vooral de lenige, klassiek geschoolde stem opvalt. In 1986 ontdekte hij de synthesizer en kwam met Keyboard Fantasies, een plaat die niet veel verkocht (net als zijn debuut), maar inmiddels een new-age-klassieker is. Dankzij recente reissues staat Glenn-Copeland ineens volop in de belangstelling, wat geheel past bij zijn levensmotto: het publiek komt vanzelf als je doet waar je hart ligt!

Beverly Glenn-Copeland
Datum: 19 november
Zaal: Tivoli Vredenburg
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster