Black Mountain naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Black Mountain naar Tivoli Vredenburg
Black Mountain naar Tivoli Vredenburg

De Canadese psychrockband Black Mountain maakt al vijftien jaar een hypnotiserende mix van stoner, prog en psychedelica. Opvallend in dit mannen-met-baarden-genre is dat de band altijd een zangeres in de gelederen heeft gehad, Amber Webber. Op het nieuwe (vijfde) album Destroyer (2019) is Webber opgevolgd door Rachel Fannan (voorheen Sleepy Sun), en er is een nieuwe drummer. Mede door die veranderingen klinkt Black Mountain lekker avontuurlijk en opgefrist, met voor het eerst ook eighties-invloeden in hun seventiesrock. Geschikt voor liefhebbers van Deep Purple via Pink Floyd tot Kyuss!

Black Mountain
Datum: 24 oktober
Zaal: Tivoli Vredenburg
Zaal open: 19:00
Aanvang: 19:45

Koop je tickets hier.


Ticketmaster