Buster Shuffle naar Burgerweeshuis

Ticketmaster
Buster Shuffle naar Burger- weeshuis
Buster Shuffle naar Burger- weeshuis

Buster Shuffle heeft een aantal zeer succesvolle jaren achter de rug. Naast hun eigen uitverkochte shows in met name Duitsland heeft de band als support van o.a. Madness , Chas ‘n’ Dave, The Dropkick Murphys en The Wombats hun reputatie een flinke boost gegeven.

Muziek gaat bij Buster Shuffle over plezier hebben en dat is bij elk optreden het geval. Het geheim zit hem in het geïnspireerde liedjesmakers- en arrangeerwerk van de creatieve drijfkracht, Jet Baker. Hij combineert Cockney ska/pop moeiteloos met een authentieke rock and roll sound en teksten die je gegarandeerd aan het lachen maken. De band heeft een aantal spraakmakende fans, waaronder BBC-radiogigant Steve Lamacq en Pixies legende Frank Black.

Buster Shuffle
Datum: 05 december
Zaal: Burgerweeshuis
Zaal open: 20:00
Aanvang: 21:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster