CHAI naar Paradiso Noord

Ticketmaster
CHAI naar Paradiso Noord
CHAI naar Paradiso Noord

Neem een geluid dat klinkt als een mix van Basement Jaxx, Gorillaz, CSS en Tom Tom Club in combinatie met teksten over vrouwenemancipatie en dan kom je naar eigen zeggen automatisch bij de verfrissende dance-punk van CHAI uit. Dit Japanse viertal werd in 2012 opgericht in Nagoya door de eeneiige tweeling Mana en Kana, waar vervolgens de extra bandleden Yuna en Yuuki bij werden gevraagd. In 2017 verscheen het debuutalbum ‘PINK’ via het gerenommeerde Amerikaanse label Burger Records, waarvoor ze door Pitchfork met een 8.3 werden beloond. CHAI was in Nederland voor het eerst te zien op de mei-editie van London Calling 2019 en komen nu naar Paradiso Noord voor een eigen clubshow.

CHAI
Datum: 2 November
Zaal: Paradiso Noord
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek