Palaye Royale naar Paradiso

Ticketmaster
Palaye Royale naar Paradiso
Palaye Royale naar Paradiso

Palaye Royale maakt naar eigen zeggen “entertainment at full volume”. Dat klinkt als een pakkende, gruizige mix van gitaarrock, glam en Britpop, waarvoor de muziek van onder andere David Bowie, My Chemical Romance en The Rolling Stones als belangrijke invloeden worden genoemd. Het van oorsprong Canadese trio met Los Angeles als huidige thuisbasis omschrijft zichzelf dan ook als een fashion art-rockband. Het uitkomen van hun tweede single ‘Get Higher’ in 2013 betekende de doorbraak voor Palaye Royale; een jaar later wonnen ze als eerste band zonder platenlabel de MTV’s Musical March Madness-competitie, waarbij ze grote artiesten als Coldplay, Tokio Hotel en Linkin Park achter zicht lieten. Ondertussen heeft de band alweer twee studioalbums uitgebracht.

Palaye Royale
Datum: 27 Februari
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:00
Aanvang: 20:30
Tickets vanaf 28 augustus

Koop je tickets hier.


Ticketmaster