The Rad Pack naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
The Rad Pack naar Tivoli Vredenburg
The Rad Pack naar Tivoli Vredenburg

The Rad Pack is niet zomaar een kekke woordspeling op The Rat Pack, het legendarische entertainmentcollectief van Frank Sinatra, Dean Martin en Sammy Davis Jr. The Rad Pack is minstens zo cool. Bestaande uit Joost van Bellen, Mason en Willie Wartaal, is het trio uit op één ding: een good time hebben door terug te gaan naar af. Terug naar het oerclubgevoel, naar housen zonder eind. Weg van de trendy trucjes, de sterrensets, de headlinercultus en de local fillers. Gewoon beuken en bangen alsof er geen morgen komt, rauw en ruig, voor een dampende dansvloer vol bloed, zweet en tranen. Alle remmen los, all night long. Triple threat!

The Rad Pack
Datum: 11 oktober
Zaal: Tivoli Vredenburg
Zaal open: 23:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster