Weval naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Weval naar Tivoli Vredenburg
Weval naar Tivoli Vredenburg

Het Nederlandse elektronische duo Weval is met hun tweede album The Weight (2019) rechtstreeks gepromoveerd naar de eredivisie van de dance. De warme synthsound van hun zelfgetitelde debuutalbum uit 2016 is op The Weight geëvolueerd naar een episch geluid met drums, bas, gitaar en zang – te horen zijn invloeden uit de psychedelische rock, jazz en funk. Om al dit moois live goed ten gehore te brengen is Weval op het podium tegenwoordig uitgebreid tot een vijfmansband. Zag (en hoorde) je dit gezelschap in maart 2019 de Ronda in extase brengen tijdens het Catch-festival, dan wil je nu weer!

Weval
Datum: 27 februari
Zaal: Tivoli Vredenburg
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:15

Koop je tickets hier.


Ticketmaster