Green Lizard feat Rudeboy & De Onderhonden naar Burgerweeshuis

Ticketmaster
Green Lizard feat Rudeboy & De Onderhonden naar Burger- weeshuis
Green Lizard feat Rudeboy & De Onderhonden naar Burger- weeshuis

Na drie succesvolle club en twee festival tours in Nederland wordt de Tribute to the Nineties ft. Rudeboy & Green Lizard verlengd met een nieuwe set nummers van o.a. Urban Dance Squad, Nirvana, Smashing Pumpkins, Beastie Boys en Alice In Chains. De Urban Dance Squad nummers worden uitgevoerd door de Silver Surfering Rudeboy, juist de originele zanger van deze legendarische band. Verwacht een set met alleen maar krakers. Kortom deze goedlopende samenwerking wordt naar een nog hoger niveau getild. The nineties are back!

Green Lizard
Het gezelschap met als middelpunt de gebroeders Tjon Ajong. In 1996 weten ze met een mix van grunge, hardrock en metal De Grote Prijs Van Nederland in de wacht te slepen. Vier jaar later maakt de band de belofte waar met het album ‘Identity’ (Sony Music). Daarna volgen nog twee platenen en honderden optredens in Nederland, Europa en Amerika op o.a. Pinkpop, Lowlands, Paaspop, Pukkelpop, Roskilde, Vans Warped Tour en support tours met The Gathering en Skin (Skunk Anansie).

Onderhonden
In 1998 richtte Def P samen met Osdorp Posse producer Seda en beruchte underground rappers Casto en Loco-motief freestyle-collectief Onderhonden op. Hip-Hop werd toendertijd steeds gelikter en meer mainstream, en het rauwe en meer ondergrondse Onderhonden geluid was een welkom tegenwicht. Debuutalbum ‘Subwoefers’ werd goed ontvangen en menig poppodium en festival werd platgespeeld. Er volgden nog twee albums (‘Afblaffers’ (2004) en ‘Rotkwijlers’ (2011)), maar ook wat bezettingswisselingen. Anno 2019 bestaat Onderhonden uit Casto, Def P, Das de Rijmmaniak, Jerome XL en DJ Daan. Afgaande op hun laatste wapenfeit op de recent verschenen verzamelaar ‘De Posse Deel 6’ blaffen ze nog als de beste.

Green Lizard feat Rudeboy & De Onderhonden
Datum: 22 november
Zaal: Burger-weeshuis
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek