Agnes Obel naar de Oosterpoort

Ticketmaster
Agnes Obel naar de Oosterpoort
Agnes Obel naar de Oosterpoort

De evenwichtige en melancholische composities van de Deense Agnes Obel laten zich beschrijven als ‘onthaastende droommuziek’, waarin haar fluweelzachte stem en haar delicate pianospel verstrengeld raken in een innige, trage dans.

De componist, singer-songwriter en pianist komt op 11 maart naar De Oosterpoort met set list vol nieuwe muziek én nummers van haar award-winnende en platina-verkochte albums Philharmonics, Aventine en Citizen of Glass.

SCANDINAVISCHE VERFIJNDHEID
Agnes Obel staat bekend om haar atmosferische en cinematische chamber pop, waarover haar elegante en soepele stem klinkt met een Scandinavische verfijndheid. Haar mix van klassiek, pop, jazz en elektronische muziek is het resultaat van invloeden van PJ Harvey en Jan Johansson tot Claude Debussy.

Agnes Obel
Datum: Woensdag 11 maart 2020
Zaal: De Oosterpoort
Aanvang: 20:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster