Nick Cave naar Muziekgebouw Eindhoven

Ticketmaster
Nick Cave naar Muziek- gebouw Eindhoven
Nick Cave naar Muziek- gebouw Eindhoven

Na uitverkochte zalen in Australië en Nieuw-Zeeland, en met een uitverkochte tournee door Noord-Amerika voor de boeg, zal Cave in januari 2020 terugkeren naar Europa. Tijdens deze reeks van muziek- en open discussie-evenementen beantwoordt hij vragen die het publiek rechtstreeks mag stellen en zal hij een aantal van zijn meest geliefde songs op piano uitvoeren.

Omschreven door Cave als “an exercise in connectivity” is geen enkel onderwerp heilig en wordt het publiek juist aangemoedigd om gedurfd, uitdagend, confronterend en niet bang te zijn.

De relatie tussen Cave en zijn publiek is altijd open en intens geweest maar heeft zich verder verdiept tijdens zijn recente shows met The Bad Seeds. Dit vormt de inspiratie voor deze onconventionele en unieke avonden. Een Q&A die ongefilterd, zonder script en ongecontroleerd is.

Nick Cave
Datum: Maandag 27 januari 2020
Zaal: Muziekgebouw Eindhoven
Aanvang: 20:15 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster