Christian Steiffen naar de Melkweg

Ticketmaster
Christian Steiffen naar de Melkweg
Christian Steiffen naar de Melkweg

De god van de Duitse schlagermuziek komt eindelijk naar Nederland! Deze historische gebeurtenis is volgens Christian Steiffen zelf iets wat niet gemist mag worden. Speciaal voor deze tour neemt hij het beroemde Haseland orkest en saxofonist Tommy Schneller mee. Met hits als ‘Sexualverkehr’ en ‘Ich hab die ganze Nacht von mir geträumt’ kan dit niet anders dan een onvergetelijke avond worden. Met de hulp van gerenommeerde vertaler Google Translate is Steiffen bezig een selectie van zijn beste tracks te vertalen naar het Nederlands. Wie weet horen we de Duitse schlager voor het eerst in onze eigen taal! Neem dit concert vooral met een flinke korrel Brattwurst en een grote pull bier!

Christian Steiffen
Datum: 21 februari
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster