JC Stewart naar Paradiso Noord

Ticketmaster
JC Stewart naar Paradiso Noord
JC Stewart naar Paradiso Noord

In zijn Instagram-bio prijken alleen de woorden ‘professional sad boy’, maar JC Stewart is vooral een snel opkomende singer-songwriter om heel goed in de gaten te houden. Zijn liedjes zijn intiem in de basis maar worden in de studio uitgebouwd tot echte pop-anthems. Zo ook een van zijn meest recente releases ‘Have You Had Enough Wine?’. De 22-jarige artiest uit Ierland speelt gitaar vanaf zijn twaalfde en begon binnen een jaar met het schrijven van zijn eigen nummers. Hij werd ontdekt door producer Tre Sheppard en zo begon een samenwerking die zelfs doorging tijdens de schoolpauzes. Zijn carrière kreeg een vliegende start en ondertussen is JC Stewart al geboekt als support voor LAUV, Vance Joy en tourt hij met James Bay.

JC Stewart
Datum: 15 mei
Zaal: Paradiso Noord
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster