Patrick Watson naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Patrick Watson naar Tivoli Vredenburg
Patrick Watson naar Tivoli Vredenburg

De Canadese singer-songwriter Patrick Watson heeft van onvoorspelbaarheid zijn handelsmerk gemaakt – bij elk nieuw album en eigenlijk ook elk concert is het weer een verrassing waar hij mee aan komt zetten. Indierock combineert hij net zo makkelijk met klassiek of kamerpop, waardoor hij geregeld wordt vergeleken met andere eigengereide types als Andrew Bird, Rufus Wainwright en (mede door zijn falsetzang) Bon Iver. Watsons laatste album Love Songs For Robots dateert alweer uit 2015, maar nieuw werk komt eraan: zijn zesde plaat Wave verschijnt in oktober. Verwacht het onverwachte!

Patrick Watson
Datum: 09 maart
Zaal: Tivoli Vredenburg
Zaal open: 19:00
Aanvang: 19:45

Koop je tickets hier.


Ticketmaster