Tarja naar Patronaat

Ticketmaster
Tarja naar Patronaat
Tarja naar Patronaat

De Finse klassieke sopraan werd bekend als zangeres bij Nightwish, en vervolgens als solo artiest. Op haar soloplaten excelleert ze in zowel symfonische metal als klassiek. ‘In The Raw’ is haar meest recente album. Daarop klinkt Tarja enerzijds ongehoord kwetsbaar, maar anderzijds nog nooit zo agressief en sterk. De songs op het album zijn een combinatie van verfijnde orkestraties, koorpartijen en haar klassiek getrainde stem met een jaloersmakend bereik van drie octaven en een rauwe muzikale kern. Live wordt de meest heldere ster van de symfonische rock scene bijgestaan door een keur aan topmuzikanten, waarmee ze telkens weer garant staat voor een spetterende show!

Tarja
Datum: 09 april
Zaal: Patronaat
Zaal open: 19:00 u
Aanvang: 20:00 u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster