The Dirty Daddies naar Corneel

Ticketmaster
The Dirty Daddies naar Corneel
The Dirty Daddies naar Corneel

Met meer dan 500 shows in de benen is de kans dat je nog nooit van The Dirty Daddies gehoord hebt klein. Zeer klein. De eerste en enige coverband ooit die op eigen kracht twee keer AFAS Live uitverkocht heeft, was al te zien bij RTL Late Night, NOS op 3 en BNN en sloten festivals als Zwarte Cross, Paaspop en Concert At Sea af. Ook stonden ze in 2014 op LelySTART.

Het zinderende zevental raast al ruim 6 jaar loeihard door de feesttenten, festivals en clubs en zorgt overal voor een feest-explosie die zijn gelijke niet kent. 120 hits in 120 minuten worden met ongeëvenaard enthousiasme op je afgevuurd. Tel daarbij een arsenaal aan special effects op waar je de oorlog mee kan winnen en je weet genoeg: zoek dekking en Let’s Get Dirty! In 2020 gaan ze op tour langs diverse poppodia met hun GRAND THEFT AUDIO tour en in Flevoland komen ze i.s.m. Corneel naar de Kubus!

The Dirty Daddies
Datum: 15 februari
Zaal: Corneel
Zaal open: 20:00u
Aanvang: 21:00u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek