Ty Dolla $ign en YG naar 013

Ticketmaster
Ty Dolla $ign en YG naar 013
Ty Dolla $ign en YG naar 013

Time to Go Brazy! Rappers Ty Dolla $ign en YG gaan slaan de handen ineen voor een speciale Europese tour waarin ze samen het podium delen. Als je de laatste jaren hiphop hebt geluisterd dan heb je Ty zijn stem ongetwijfeld voorbij horen komen. De rapper uit L.A. is met zijn brede muzieksmaak en kennis van producen een veelgevraagde gast voor de grootste artiesten zoals Drake, Kanye West, Post Malone en nog véél meer. Met zijn gevarieerde geluid slaat Ty Dolla $ign een brug tussen verschillende genres.

YG bracht in 2009 zijn debuutsingle ‘Toot it and Boot it’ uit samen met Ty Dolla $ign. Sindsdien genoot YG een succesvolle carrière met zijn raps die inspiratie halen uit het leven op de straten van Compton. De afgelopen jaren werkten Ty Dolla $ign en YG al meerdere keren samen op tracks als ‘Ex’, ‘Only Right’ en ‘Power’. Nu slaat dit powerhouse de handen ineen om Europa te komen veroveren! Maak je klaar voor een show die tot de nok toe is gevuld met hits uit de omvangrijke carrières van beide rappers.

Ty Dolla $ign en YG
Datum: do 28 november
Zaal: 013
Zaal open: 19:00u
Aanvang: 20:00u
Tickets vanaf 9 september

Koop je tickets hier.


Ticketmaster