Fastlove naar de Victorie

Ticketmaster
Fastlove naar de Victorie
Fastlove naar de Victorie

Bereid je voor op een onvergetelijke avond met een wereldwijde superster die de Boom Boom Boom in je hart draagt in de geheel nieuwe productie. Fastlove – Een eerbetoon aan George Michael met de formatie rondom Andrew Browning.

De show zit boordevol met publiekstrelende liedjes. Van de Wham-klassiekers, van de nieuwe poprevival tot het succes van het jaren tachtig album Faith. Plus de geweldige nummers van de jaren negentig en negentig, waaronder de onweerstaanbare Flawless.

Dit is een betoverende ervaring die je niet wilt missen. Probeer maar eens stil te staan op al je favoriete nummers te horen: ‘Careless Whisper’, ‘Freedom’, ‘Faith’, ‘Father Figure’, ‘One More Try’, ‘Outside’, ‘Jesus To A Child’, ‘Kissing A Fool’, en nog veel meer. Herbeleef de passie, de fakkel en de unieke gevoeligheid van George Michael in deze ongelooflijke concertsensatie.

Fastlove
Datum: 16 februari
Zaal: Victorie
Aanvang: 20:45 uur
Zaal open: 19:15 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster