Fastlove naar de Vorstin

Ticketmaster
Fastlove naar de Vorstin
Fastlove naar de Vorstin

Bereid je voor op een onvergetelijke avond met een wereldwijde superster die de Boom Boom Boom in je hart draagt in de geheel nieuwe productie. Fastlove – Een eerbetoon aan George Michael met de formatie rondom Andrew Browning.

De show zit boordevol met publiekstrelende liedjes. Van de Wham-klassiekers, van de nieuwe poprevival tot het succes van het jaren tachtig album Faith. Plus de geweldige nummers van de jaren negentig en negentig, waaronder de onweerstaanbare Flawless.

Dit is een betoverende ervaring die je niet wilt missen. Probeer maar eens stil te staan op al je favoriete nummers te horen: ‘Careless Whisper’, ‘Freedom’, ‘Faith’, ‘Father Figure’, ‘One More Try’, ‘Outside’, ‘Jesus To A Child’, ‘Kissing A Fool’, en nog veel meer. Herbeleef de passie, de fakkel en de unieke gevoeligheid van George Michael in deze ongelooflijke concertsensatie.

George Michael, die eind 2016 overleed, heeft in zijn carrière verschillende wereldhits gehad zoals ‘Careless Whisper’ en ‘Faith’. Hij won twee Grammy’s en verkocht meer dan 100 miljoen platen wereldwijd. De Britse popzanger was van 1984 tot 2004 de meest gespeelde artiest op de Britse radio. George wist dit jaar maar liefst 14 keer een plek in de Top 2000 te veroveren.

Fastlove
Datum: 14 februari
Zaal: Vorstin, Hilversum
Aanvang: 21:00 uur
Zaal open: 20:00 uur

Ticketmaster