Lightning Dust naar Vera

Ticketmaster
Lightning Dust naar Vera
Lightning Dust naar Vera

Lightning Dust bestaat uit Amber Webber en Joshua Wells en was in 2009 en 2011 al te aanschouwen in onze club. Echte kenners herkennen Webber en Wells natuurlijk van Black Mountain, een band waar zij beide onderdeel van zijn.

De band heeft zich door de jaren alsmaar ontwikkeld. De spaarzame, donkere folk dat prominent was op het debuutalbum, veranderde op de opvolger ‘Fantasy’ veel meer in drum-machine gebaseerde indie geïnspireerd door Fleetwood Mac en Suicide, waarin de unieke stem van Amber Webber perfect naar voren komt.

De muziek is altijd minimalistisch, melodisch en meeslepend, waarbij de vocals regelmatig worden vergeleken met die van Grace Slick en Beth Gibbons. Het nieuwe album ‘Spectre’ komt uit in oktober en volgt het album ‘Fantasy’ uit 2013 op.

Lightning Dust
Datum: Donderdag 12 december
Zaal: Vera
Zaal open: 21:00
Aanvang: 22:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek