Tindersticks naar De Oosterpoort

Ticketmaster
Tindersticks naar De Oosterpoort
Tindersticks naar De Oosterpoort

Eind 2019 brengt de Britse cultband Tindersticks haar elfde studioalbum uit. In 2020 tourt de band de wereld rond om het voor te stellen. Toen de band in 1992 ontstond vormde het een verademing in de Britse alternatieve scene. Hun poëtisch gemompel en rijk gearrangeerde, melancholische melodieën zorgen nog steeds voor een cultaanhang.

Tindersticks heeft al sinds de oprichting een volstrekt eigen sound: doorrookte, melancholieke kamerpop, rijk gearrangeerd met strijkinstrumenten en andere klassieke instrumenten. Verbindende factor in deze moderne ballroommuziek is de lage stem van frontman Stuart Staples, die de argeloze luisteraar meteen het Tindersticks-universum intrekt om daarna nooit meer los te laten. De muziek huisvest veel dramatiek, maar is tegelijk erg sfeervol en toegankelijk.

Tindersticks
Datum: Zondag 3 mei 2020
Zaal: De Oosterpoort
Aanvang: 20.00 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek