BLØF naar Doornroosje

Ticketmaster
BLØF naar Doornroosje
BLØF naar Doornroosje

De sympathieke Zeeuwse rockers van BLØF hebben de afgelopen jaren alles bereikt wat je in Nederland kunt bereiken: bijna veertig hits, Edisons, een uitverkochte Ziggo Dome en een eigen festival genaamd ‘Concert At Sea’. Toch klinkt het viertal gretiger dan ooit, ook aan inspiratie is er geen gebrek.

Het succes is het bewijs dat BLØF nog steeds muziek maakt die mensen weet te raken. Hun twaalfde studio-album ‘Aan’ brak wederom alle records. De eerste single van het album ‘Wereld van verschil’ was een duet met rapper Typhoon. Daarop volgde ‘Zoutelande’, een hit van jewelste. BLØF werkte ruim twee jaar aan dit album. ‘Aan’ werd opgenomen in samenwerking met producers Dries Bijlsma (Typhoon) en Ferdy van der Singel.

BLØF
Datum: 16 november
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 19:00u
Aanvang: 19:45u
De kaartverkoop start zaterdag 14 september om 10.00 uur.

Ticketmaster