Brothers of Metal & Elvenking naar de Melkweg

Ticketmaster
Brothers of Metal & Elvenking naar de Melkweg
Brothers of Metal & Elvenking naar de Melkweg

Twee unieke Metalbands bundelen hun krachten tijdens deze machtige co-headliner-tour!

De hype is real! Je moet echt onder een rots hebben gezeten als je nog niet van deze fantastische act hebt gehoord! Brothers of metal bestaat ​​uit acht krachtige Viking-krijgers die afkomstig zijn uit het glorieuze koninkrijk Falun, ver in het noorden. Falun is een machtige stad die in het donkere ijzeren bos ligt waar alleen echte metal krijgers wonen. Brothers of metal verteld unieke verhalen over eindeloze avonturen, veldslagen en goden zoals je deze nog nooit eerder gehoord hebt en staat ​bekend als de sterkste metal band in de negen rijken.

Al ruim 20 jaar maken deze toonaangevende muzikanten krachtige metalmuziek met Folk invloeden. De Italiaanse Folk Power Metal-band Elvenking hoort dan ook tot de belangrijkste en meest unieke band in zijn scene.

In 2019 verscheen hun tiende meesterwerk, ‘Reader Of The Runes – Divination’. Dit conceptalbum is een avontuurlijke reis naar een mystieke wereld van runen, magie en oude krachten ver weg van het zichtbare en is het meest epische album dat ELVENKING ooit heeft opgenomen.

Zondag 12 Januari beloofd een bijzonder avontuurlijke avond te worden!

Brothers of Metal & Elvenking
Datum: 12 januari
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster