BRUUT! en Anton Goudsmit naar Doornroosje

Ticketmaster
BRUUT! en Anton Goudsmit naar Doornroosje
BRUUT! en Anton Goudsmit naar Doornroosje

BRUUT! en Anton Goudsmit gaan surfen. De vijf heren doken in hun grootouders platenkasten en stortten zich op de surfmuziek uit de jaren 60. Hits van o.a. Dick Dale The Beach Boys Laika and the Cosmonauts en Benny Joy worden afgestoft en stevig onderhanden genomen.

En wie past er dan beter bij de vier super jazzgiganten van BRUUT! dan de enige echte onnavolgbare gitaargigant van de Lage Landen Anton Goudsmit? Nou? Anton Goudsmit! Met deze door hen herontdekte surfsound uit de jaren zestig maakten de heren bovendien eigen nummers voor deze nieuwe supergroep. Noem het The Beach Boys on steroids North Sea Surf of kom gewoon kijken.

BRUUT! en Anton Goudsmit
Datum: 4 april
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 20:00u
Aanvang: 20:45u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek