Freya Ridings naar de Melkweg

Ticketmaster
Freya Ridings naar de Melkweg
Freya Ridings naar de Melkweg

Singer-songwriter Freya Ridings timmerde al even aan de weg toen haar ballade ‘Lost Without You’ werd gebruikt in het populaire tv-programma Love Island. Terwijl de liefde van het favoriete koppel instortte speelde de tranentrekker op de achtergrond en heel Engeland en kijkers ver daarbuiten werden op slag verliefd op Ridings. Inmiddels is haar debuutalbum uit, heeft ze top 10 singles op haar naam staan en deed het Britse talent al een show op Glastonbury. Freya Ridings heeft meer op haar kerfstok dan tranentrekkende ballades en haar bijzondere stem is er zo eentje die opvalt tussen het grote aanbod aan singer-songwriters. Haar weg naar succes was kort, maar Freya Ridings is here to stay.

Freya Ridings
Datum: 31 januari
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek