James Arthur naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
James Arthur naar Tivoli Vredenburg
James Arthur naar Tivoli Vredenburg

De Engelse zanger James Arthur zette zichzelf in 2012 op de kaart door tv-talentenjacht The X Factor te winnen met het nummer Impossible (een cover van Shontelle). Maar zijn echte doorbraak kwam vier jaar later met de single Say You Won’t Let Go: het nummer werd een van de vijftig grootste hits uit de geschiedenis van de Nederlandse Top 40 en heeft op YouTube inmiddels bijna 1 miljard (!) views. James Arthur beweegt zich soepeltjes tussen pop, r&b en soul, waarbij vooral opvalt hoeveel gevoel hij weet over te brengen – niet voor niets heet een van hits Naked. Zijn derde album komt eraan!

James Arthur
Datum: 17 februari
Zaal: Tivoli Vredenburg
Zaal open: 19:00
Aanvang: 19:45

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek