Josh Ritter naar de Nieuwe Kerk

Ticketmaster
Josh Ritter naar de Nieuwe Kerk
Josh Ritter naar de Nieuwe Kerk

Prachtige luisterliedjes op een bijzondere locatie. Patronaat presenteert deze avond de Amerikaanse singer-songwriter Josh Ritter in de Nieuwe Kerk te Haarlem (zitplaatsen). Verwacht pure americana en folk, solo en akoestisch gebracht. Hij is inmiddels een graag geziene gast in Nederland. Op 21-jarige leeftijd ontdekte Glen Hansard (The Frames, The Swell Season) dit talent en nodigde hem uit om naar Ierland te komen en hun voorprogramma te verzorgen, waardoor hij doorbrak bij groot publiek. Inmiddels heeft Josh Ritter al vele albums en een roman op zijn naam staan. Zijn laatste album, ‘Fever Breaks’ werd geproduceerd door Jason Isbell. “A folk-rocking country beauty”, aldus Uncut.

Josh Ritter
Datum: 03 november
Zaal: Nieuwe Kerk, Haarlem
Zaal open: 19:30 u
Aanvang: 20:30 u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek