PAX the humanoid naar Paradiso

Ticketmaster
PAX the humanoid naar Paradiso
PAX the humanoid naar Paradiso

PAX the humanoid is al jaren een sleutelfiguur in de bloeiende Utrechtse muziekwereld. Hij werd bekend als de charismatische frontman van The Kyteman Orchestra, waarmee hij een reeks legendarische optredens gaf op festivals als Lowlands en North Sea Jazz en in een uitverkochte Paradiso. Na een radiostilte van enkele jaren, bracht PAX in mei 2019 zijn goed ontvangen solo-debuut the humanoid uit, een conceptueel album waar hij bijna tien jaar aan heeft gewerkt. Live brengt hij zijn Engelstalige raps, zang en spoken word ten gehore over de muziek van een ijzersterke, vierkoppige liveband, en smelten jazz, experimentele hiphop en elektronische beats naadloos samen. De band wordt geleid door de virtuoze Nederlandse jazzpianist Niels Broos, o.a. bekend van zijn werk met Jameszoo en BINKBEATS.

PAX the humanoid
Datum: 19 December
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek