Danny Vera naar AFAS Live

Ticketmaster
Danny Vera naar AFAS Live
Danny Vera naar AFAS Live

Danny Vera komt op vrijdag 24 april 2020 naar AFAS Live, Amsterdam. Na uitverkochte club- en theatertours is het voor de Zeeuwse zanger tijd om het nog grootser aan te pakken. Blazers, strijkers, backing vocals, alles wordt uit de kast getrokken. Het concert symboliseert een zegetocht na zijn succesvolle shows van de afgelopen jaren.

De Americana-zanger werd bekend door voetbaljournalist Johan Derksen, die hem aanstelde als huisband voor onder andere Voetbal Inside, Veronica Inside, VI Oranje en Tour du Jour. Zo verdiende Danny Vera met ‘Tomorrow Will Be Mine’, het nummer waarmee Tour du Jour werd geopend, een Mega Top 50 notering. Inmiddels is zijn laatste album Pressure Makes Diamonds Part II ontzettend succesvol. Dit album bevat de populaire hitsingle ‘Roller Coaster’ die zorgde voor Vera’s doorbraak bij het grote publiek.

Danny Vera
Datum: 24 april
Zaal: AFAS Live
Aanvang: 20:00
Tickets voor het concert gaan in de verkoop op 20 september om 11:00 uur.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek