Hatsune Miku naar Ziggo Dome

Ticketmaster
Hatsune Miku naar Ziggo Dome
Hatsune Miku naar Ziggo Dome

De veelbelovende virtuele ster Hatsune Miku komt volgend jaar voor de tweede keer naar Europa. Op vrijdag 24 januari 2020 strijkt haar Europese tournee neer in Ziggo Dome Amsterdam. De ‘Hatsune Miku Expo’ is een wereldwijde reeks concerten van de virtuele ster Hatsune Miku, begeleid door een live band en tot stand gebracht met behulp van zeer geavanceerde projectie technologie. De shows worden vergezeld door fan-bijeenkomsten en kunsttentoonstellingen gebaseerd op de culturele beweging rondom Hatsune Miku. De Hatsune Miku Expo beleefde in mei 2014 haar eerste editie in Jakarta, Indonesië en afgelopen mei vierde het evenement zijn 5-jarig bestaan.

Hatsune Miku is een Japanse muzieksensatie; een 16-jarig meisje met blauw haar, voorzien van een unieke stem en wonderbaarlijke energie. Wat haar zo speciaal maakt, is dat ze een virtueel persoon is met een computergestuurde stem. Bij live optredens wordt ze tot leven gewekt middels 3D-weergave en haar repertoire wordt volledig gecreëerd door individuele makers, wat haar tot het eerste ‘crowd-created’ virtuele talent ter wereld maakt. Ondanks dat ze virtueel is, gaat ze samenwerkingen aan met bijvoorbeeld Lady Gaga en Pharrell Williams. Haar virtualiteit weerhoudt haar er tevens niet van om grote zalen uit te verkopen en gelukkig wordt Amsterdam daarbij niet overgeslagen tijdens haar tweede Europese tour!

Hatsune Miku
Datum: Vrijdag 24 januari 2020
Zaal: Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur
De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 27 september om 10 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek