Grayson Capps naar Paradiso Noord

Ticketmaster
Grayson Capps naar Paradiso Noord
Grayson Capps naar Paradiso Noord

Grayson Capps is een singer-songwriter uit Alabama die al zes studioalbums op de teller heeft staan. Zijn rauwe, rock ‘n roll en country wordt bij vlagen getemperd door mooie gospelharmonieën en soulinvloeden. De Amerikaanse muziekwebsite American Songwriter beschreef Grayson op zeer treffende wijze: “Take the poetry of Texas troubadour Townes Van Zandt, combine with Steve Earle’s edgy attitude and stir with a little cup of the bayou-blues (think Howlin’ Wolf) and you start to get a taste of Capps’ scrumptious gothic gumbo.”

Op deze avond in de Tuinzaal wordt Capps vergezeld door gitarist Corky Hughes en bassist Sadie Morningstar.

Grayson Capps
Datum: 20 Oktober
Zaal: Paradiso Noord
Zaal open: 18:30
Aanvang: 19:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek