The New Roses naar de Bosuil

Ticketmaster
The New Roses naar de Bosuil
The New Roses naar de Bosuil

The New Roses is toch wel een van de meest belovende rock bands uit Duitsland! Hun sound is een mix van classic en hardrock, country en blues, waar het geluid van AC/DC, Aerosmith en Metallica prettig in doorklinkt. De heren zijn de belichaming van ‘Blue Collar Working Class Rock’ n ‘Roll Music’ dit hoor je in hun teksten maar manifesteert zich vooral in de connectie die ze hebben met hun fans.

Na een EP in 2012, brachten The New Roses in 2013 hun eerste full length album uit: ‘Without a Trace’, waarvan de titelsong werd gebruikt voor de Duitse soundtrack van de Amerikaanse TV serie ‘Sons of Anarchy’.

The New Roses
Datum: 12 december
Zaal: Bosuil
Aanvang: 20:30
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek