Akwasi e.a. naar de Melkweg

Ticketmaster
Akwasi e.a. naar de Melkweg
Akwasi e.a. naar de Melkweg

Akwasi is vooral bekend als lid van hiphop formatie Zwart Licht, maar ook als spoken word artiest. De geboren en getogen Amsterdammer is de eigenaar van platenlabel Neerlands Dope en televisieproductiebedrijf Need Vision. Alhoewel hiphop voor altijd de eerste associatie met hem zal zijn, wil hij vanaf nu ook buiten de lijntjes kleuren en buiten zijn hokjes creëren. Deze avond zal hij nieuw materiaal van zijn volgende album geïnspireerd door zijn trips naar Ghana in première brengen.

Al vanaf 19-jarige leeftijd is de Belgische Woodie Smalls the one to watch. Rappend in het Engels brengt hij een frisse kijk op de klassieke hiphop sound en weet zo sinds zijn debuutalbum ‘Soft Parade’ zowel de harten van new school als old school hiphopfans te veroveren. Grote nieuwsmedia als Complex en Noisey zagen al snel Woodie’s potentie en noemen hem als één van de grootste Europese talenten.

Dopebwoy is zowel rapper als producer. Toen hij na een halfjaar weg moest van zijn muziekopleiding, omdat ze hem ‘niets meer konden leren’, besloot hij zich thuis volledig te focussen op muziek. Inmiddels scoorde hij verschillende grote clubhits als ‘Santo Domingo’, ‘Cartier’, ‘Walou Crisis’ en ‘Guap’ ft. Boef, en bracht hij onlangs zijn debuutalbum ‘Forever Lit’ uit, die op nummer 1 in de Album Top 100 belandde!

De in 2000 geboren Stien den Hollander (S10) vertelt door middel van rap, zang en spoken word haar meest persoonlijke verhalen. Als S10 heeft ze al een drietal projecten uitgebracht, waaronder haar meeste recente EP ‘Lithium’ op Noah’s Ark. Met haar meeslepende teksten over donkere trap producties, schuwt ze niet weg van onderwerpen als mentale problemen. Maar ook met dansbare tracks als ‘Gucci Belt’ en ‘FunX Hitje’ laat ze horen van meerdere markten thuis te zijn.

Cry is de jonge rapper van het Rotterdams collectief Individuals. Zijn muziek zit vol vrolijke beats en lines over designerkleding. Met zijn tweede mixtape, ‘Young Cry 2’ en zijn EP ‘Domste Van De Landt”, wist hij al binnen enkele dagen een ton streams te pakken, wat al aangeeft dat hij niet zomaar een nieuwkomer is. Live weet hij ook altijd het publiek mee te krijgen met zijn energie, charisma en enthousiasme. Come see for yourself!

Rapper/producer Bokoedro is gefascineerd door duiven, science fiction, futurisme en superkrachten. En dat is terug te horen in zijn unieke sound: zijn trage flow, aparte lyrics en dromerige beats. Op zijn laatste project ‘Drocember 2’ rapt hij o.a. over ‘Glinsterende Duifjes’, ‘Tijdreizen’ en ‘Souljahs Huilen Ook’. Op 2 oktober dropt hij zijn nieuwe album “Art of Future Jazz”! Bokoedro is definitely one to watch!

De 24-jarige Gigi Lamayne werd op jonge leeftijd geïnspireerd door artiesten als Jean Grea, Bob Marley en Tupac Shakur. Inmiddels is zij de bekendste independent female MC in Zuid-Afrika, en heeft ze al meerdere awards op haar naam staan. Haar laatste single ‘FUFA’ is inmiddels meer dan 500K keer bekeken op Youtube, en is een combinatie van Gqom en Zuid-Afrikaanse lyrics.

Akwasi e.a.
Datum: 18 oktober
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek