Snelle naar Corneel

Ticketmaster
Snelle naar Corneel
Snelle naar Corneel

Na bomvolle edities van Sodapop met Bizzey, Dopebwoy Tabitha en Frenna, is Snelle de volgende hoofdact die naar Corneel komt tijdens dé uitgaansavond van Lelystad in de schoolvakantie!

Snelle
Wat goed is komt snel, wat snel gaat komt hard! Artiest, songwriter en rapper Snelle beleeft een jaar om nooit te vergeten. Zijn eerste clubtour verkocht in no-time uit, hij ontving een gouden EP en platina voor singles als Scars, Reunie en Plankgas en hij won de FunX ‘Best Song’ award. Met ruim 61 miljoen streams en optredens door heel Europa is Snelle dé Nederlandse rapper van dit moment.

Timetable en line up
Volgt nog. Houd hiervoor onze website en Facebookpagina in de gaten!

Sodapop
Deze uitgaansavond wordt georganiseerd voor en door jongeren uit Lelystad, in samenwerking met Corneel, gemeente Lelystad, Jongeren Maken de Stad, de Lelystadse middelbare scholen en het MBO College Lelystad. Op Sodapop geen alcohol, drugs of tabak. Op basis van de alcoholtest aan de deur, kan je de toegang geweigerd worden, so stay fresh!

Snelle
Datum: 26 oktober
Zaal: Corneel
Aanvang: 20:00u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek