IQ naar De Pul

Ticketmaster
IQ naar De Pul
IQ naar De Pul

IQ komt naar Uden. De Britse progressieve rockband, opgericht in 1981 door gitarist Mike Holmes, werd in de begindagen sterk beïnvloed door Genesis. Met hun theatrale performance, riep de nieuwe band herinneringen op aan Peter Gabriel. Door de jaren heen is de bezetting van IQ nogal eens gewijzigd. Zanger Peter Nicholls verliet de band om in Niadem’s ghost te spelen, maar keerde na enkele jaren weer terug. Met zo’n 20 albums heeft de band genoeg materiaal om uit te putten. Met Paul Cook op drums, Neil Durant op keyboards, Tim Esau op bass, oprichter Mike Holmes op gitaar en Peter Nicolls als zanger staat IQ in de sterkste formatie op het podium van De Pul.

IQ
Datum: vrijdag 22 mei
Zaal: De Pul, Uden

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek