Suzan & Freek naar Metropool

Ticketmaster
Suzan & Freek naar Metropool
Suzan & Freek naar Metropool

Hoewel de carrière van Suzan & Freek voor velen ogenschijnlijk uit het niets lijkt ontstaan, timmeren ze al lang aan de weg. Het tweetal vindt elkaar op de middelbare school in de Achterhoek, waar de liefde voor muziek uitmondt in de liefde voor elkaar. Onder de noemer ‘De Minuut’ posten zij filmpjes op Facebook, waarin eigen versies van bekende hits worden gespeeld. Dat slaat enorm aan. Voor ze het weten doen ze een uitverkochte clubtour tot aan de Randstad aan toe en is hun ster rijzende, zonder dat ze überhaupt eigen materiaal hebben. Dat eigen materiaal volgt echter snel en debuutsingle ‘Als Het avond Is’ verandert alles.

Het enorme succes van ‘Als Het Avond Is’ geeft Suzan & Freek de tijd om in alle rust te werken aan hun debuutalbum ‘Gedeeld Door Ons’ en met dat album tonen ze aan dat ze muzikaal niet voor één gat te vangen zijn. Uiteraard ontbreken de hits Als Het Avond Is en Blauwe Dag niet. De overige acht liedjes hebben ook elk een heel eigen en origineel geluid. Op het debuutalbum bewegen Suzan & Freek zich met gemak over een enorm muzikaal speelveld, het laveert moeiteloos en speels langs een keur aan stijlen. Het duo kan niet wachten om het ook live aan de wereld te laten horen en dat gebeurt in Hengelo op 4 april.

Suzan & Freek
Datum: 04 april
Zaal: Metropool, Hengelo
Aanvang: 20:30
Zaal open: 19:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek