The Analogues naar Ziggo Dome (Extra concert)

Ticketmaster
The Analogues naar Ziggo Dome (Extra concert)
The Analogues naar Ziggo Dome (Extra concert)

Wegens grote belangstelling voor het concert van The Analogues op 11 september, komt er een extra concert op 12 september. Onder de titel Hello Goodbye – The Very Best of the Studio Years zijn dit voorlopig de laatste optredens van de band die de afgelopen jaren grote successen behaalde met integrale uitvoeringen van de albums die The Beatles wel opnamen maar zelf nooit live uitvoerden. De kaartverkoop voor het extra concert start op donderdag 3 oktober om 10.00 uur. Voor het concert op 11 september zijn nog enkele kaarten beschikbaar.
Komende zaterdag staan The Analogues in Ziggo Dome met de integrale uitvoering van Abbey Road, dat vorige week zijn 50e verjaardag beleefde. Abbey Road waarmee de band komend voorjaar ook nog in de theaters te zien is, was het laatste album waarvoor The Beatles gezamenlijk de studio in gingen en daarmee komt ook een einde aan de missie van The Analogues. “Het zit er helaas op. We hadden liever gezien dat ze nog een paar andere platen hadden gemaakt.”, aldus de band. “We hebben inmiddels besloten om een serieuze pauze te gaan nemen. Maar we sluiten dit project eerst af in de Ziggo Dome. En dan niet met een integrale vertolking van één album maar een keuze van de hoogtepunten van al die albums, een greatest hits show.”

Eerder toerde de band al langs uitverkochte zalen met integrale vertolkingen van Magical Mystery Tour, Sgt Pepper’s Lonely Hearts Club Band en The White Album.

The Analogues
Datum: Zaterdag 12 september 2020 (extra concert)
Zaal: Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur
De kaartverkoop voor het concert start donderdag 26 september om 9.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek