Bakermat naar 013

Ticketmaster
Bakermat naar 013
Bakermat naar 013

De Amsterdamse Lodewijk Fluttert – beter bekend als Bakermat – lanceerde zichzelf in 2012 in één klap naar de top van de internationale dance-scene. De EP’s ‘Zomer’ en ‘Vandaag’, gemaakt met weinig verwachtingen, raakten bij miljoenen mensen precies de juiste snaar. Een fenomeen was geboren en hits stapelden zich op. Zijn eigen melodische sound en unieke kijk op elektronische muziek inspireerde andere artiesten als Kygo en Lost Frequencies en zo verstevigde Bakermat zijn eigen gecreëerde sound. Na ongelofelijke successen in 2014 en 2015 is de DJ/producer steady doorgegaan met het zoeken naar nieuwe geluiden. Zijn meest recente hit Baianá is daar een goed voorbeeld van. Bakermat deed begin dit jaar een aantal grote Europese steden aan (o.a. Londen, Parijs en Brussel), waar hij met een volledige productie + live muzikanten zinderende (uitverkochte) shows neerzette. Op vrijdag 20 december komt hij met zijn eigen live show naar 013 om zijn grootste hits en nieuwste muzikale ontdekkingen te spelen.

Een ding staat vast: de feel-good music van Bakermat laat je lachend naar huis gaan.

Bakermat
Datum: 20 december
Zaal: 013
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek